“L’empresa requereix tranquilitat legal, tècnica i de gestió”

GESTIÓ I ASSESSORAMENT COMPTABLE I FISCAL

Desenvolupem solucions per a la gestió i l’assessorament comptable i fiscal per tal de diposar al dia de la totalitat d’obligacions tributaries i mercantils de l’empresa.

Podem treballar en diferents modalitats de servei d’acord a la mida de l’empresa y a la periodicitat del nostre asesorament.

GESTIÓ TRIBUTARIA

Donem cobertura a les necessitats tributaries davant les sol·licituds de l’administració tributaria mitjançant requeriments i inspeccions. Treballem per a la prevenció fiscal, però actuem de forma eficient davant els requeriments de l’administració, tant de revisió com d’inspecció.

ASSESSORAMENT JURÍDIC

En tots els ámbits de l’empresa, treballem per donar cobertura als aspectes legals que poden suposar la preparació de contractes mercantils, reclamacions de quantitat i qualsevol situación tècnico-jurídica que requereixi l’empresa i la seva estructura societaria.

GESTIÓ LABORAL

La gestió de nòmines i l’assessorament laboral suposa una responsabilitat no únicament pel cost que representa, sino també per l’import econòmic que suposa per al seu compte d’explotació. En aquest sentit, donem un servei integral per a cubrir la gestió de nòmines i tot el que suposa la relació contractual amb els treballadors.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres. Et respondrem a la brevetat possible.

    Adjuntar arxius: